ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ 2024

στις 01 Απριλίου 2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      Λέρος, 01/04/2024
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας ότι:

Α/ Όσοι επιθυμούν την ενοικίαση κοινόχρηστου χώρου (Πεζοδρόμιο - Πλατεία) για το έτος 2024 και δεν είχαν ενοικιάσει χώρο για το 2023, μπορούν να προσέλθουν στο γραφείο Εσόδων του Δήμου και να καταθέσουν φάκελο έως την 30/04/2024 με τα εξής δικαιολογητικά:


1/ Αίτηση

2/ Υπεύθυνη Δήλωση

3/ φωτοαντίγραφο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος σε ισχύ ή αντίστοιχη εκτύπωση των απαιτούμενων γνωστοποιήσεων της ψηφιακής πλατφόρμας.

4/ Δημοτική Ενημερότητα.

5/ Μία πρόσφατη Απόδειξη Ταμειακής μηχανής.

6/ Σχεδιάγραμμα μηχανικού, με συντεταγμένες κορυφών και υπολογισμό επιφανείας,σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή (αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), εφόσον έχει θεωρηθεί από τον κ. Φιλιππίδη Γεώργιο.

  

Β/ Όσοι είχαν ενοικιάσει χώρο για το έτος 2023 και επιθυμούν τον ίδιο χώρο για το 2024, εφόσον δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, να προσέλθουν στο Γραφείο Εσόδων του Δήμου να υποβάλλουν την αίτησή τους (χωρίς κανένα άλλο δικαιολογητικό) και να πληρώσουν το Τέλος Κοινοχρήστων χώρων του τρέχοντος έτους, έως την 30/04/2024.