Πρόσκληση στην Συνεδρίαση 2024 της Ειδικής Επιτροπής Επικινδύνως Ετοιμόρροπων (ΕΕΠΕΤ), Περιφερειακών Ενοτήτων Ν. Δωδεκανήσου, στη Ρόδο.

στις 27 Μαϊος 2024

                                                 ΡΟΔΟΣ 24-05-2024
                                                 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 11
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ                                    
ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΩΝ (ΕΕΠΕΤ)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1 – 85 131 ΡΟΔΟΣ          
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ι. Τζαγκαράκης                            
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22410 43241
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                  ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Α
                                                  ΚΟΙΝ.: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Β

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση στην 1η Συνεδρίαση 2024 της Ειδικής Επιτροπής Επικινδύνως Ετοιμόρροπων (ΕΕΠΕΤ), Περιφερειακών Ενοτήτων Ν. Δωδεκανήσου, στη Ρόδο.


ΣΧΕΤ:
1. Η υπ’ αρ. πρωτ. 22228/09-08-2023 απόφαση Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΑΔΑ: 6ΣΞΨΟΡ1Ι-0ΥΜ) (Φ.Ε.Κ. 841/ΥΟΔΔ/14-08-2023).
2. Οι διατάξεις του Ν.4787/2021 (Φ.Ε.Κ. 44/Α/26-3-2021) άρθρα 23-27.
3. Οι διατάξεις του Ν.2690/1999 (Φ.Ε.Κ. 45/Α/9-3-1999) άρθρα 13-15.

Σας καλούμε σε συνεδρίαση την Τρίτη 28/05/2024 και ώρα 09:30 π.μ. στα γραφεία που στεγάζεται το Τμήμα ΠΕ.ΧΩ.ΣΧ. Δωδεκανήσου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Πλ. Ελευθερίας 1 (άνω του Ταχυδρομείου) στη Ρόδο και με τηλεδιάσκεψη για όσα μέλη αδυνατούν να παρευρεθούν, προκειμένου να κριθεί αν συντρέχουν περιπτώσεις επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων, για τα κτίρια που αναφέρονται στην παρακάτω ημερήσια διάταξη.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 2024 ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

1. Παλιά ερειπωμένη οικοδομή που βρίσκεται σε ακίνητο με ΚΑΕΚ 100422029066, στη θέση «Χριστός», πλησίον της ομώνυμης εκκλησίας του οικισμού «Αγ. Μαρίνα» του Δήμου Λέρου στη νήσο Λέρο, φερόμενης ιδιοκτησίας κας Μαρίας Βρατσάλη.
2. Παλιά ερειπωμένη οικοδομή που βρίσκεται σε ακίνητο με ΚΑΕΚ 100421122005, στη θέση «Ευαγγελισμός», εντός του οικισμού «Αγ. Μαρίνα» του Δήμου Λέρου στη νήσο Λέρο, αγνώστου ιδιοκτήτη.
3. Παλιά ερειπωμένη οικοδομή που βρίσκεται σε ακίνητο με ΚΑΕΚ 100422011009, στη θέση «Χριστός», εντός του οικισμού «Αγ. Μαρίνα» του Δήμου Λέρου στη νήσο Λέρο, φερόμενης ιδιοκτησίας κας Ελένης Σακκά.

Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη, σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης ή συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, να ειδοποιήσουν έγκαιρα τους αναπληρωτές τους.
Ο Δήμος Λέρου παρακαλείται να θυροκολλήσει την παρούσα πρόσκληση στα κτίρια, να την αναρτήσει στο οικείο κατάστημα και να τη δημοσιεύσει στον οικείο διαδικτυακό τόπο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 2 του άρθρου 24 του ν.4787/21 ΕΕΠΕΤ Π.Ε. ΔΩΔ/ΣΟΥ 2 (Φ.Ε.Κ. 44/Α/2021) και να αποστείλει τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιτροπής.
Οι ιδιοκτήτες, νομείς ή κάτοχοι των κτισμάτων δύνανται να παραστούν στη συνεδρίαση της ΕΕΠΕΤ ή και να αποστείλουν τις απόψεις τους.

                                                            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                       ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΩΛΑ
                                                Αρχιτέκτων Μηχανικός με Α΄ β
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Α                                                                              
α) Τακτικά μέλη                                                                                    
1. Μανωλά Ευαγγελία-Πρόεδρος                                                       
2. Ντέλλας Γεώργιος
3. Φαχουρίδου Στεφανία
4. Τρέχας Κωνσταντίνος
5. Ζωγραφάκης Μιχαήλ
6. Τσίγκρας Ηλίας
7. Καμπουρόπουλος Παντελής
Γραμ: Τζαγκαράκης Ιωάννης

β) Αναπληρωματικά μέλη
1. Μαυρίλας Θεόδωρος
2. Καρίκης Κυριάκος
3. Φουντουλάκη Καλλιόπη
4. Μαντούκος Σταμάτιος
Γραμ.: Πιλάτη Χριστίνα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Β
1. Δήμος Λέρου (για θυροκόλληση στα κτίσματα, ανάρτηση στο οικείο κατάστημα και δημοσίευση της πρόσκλησης στον οικείο διαδικτυακό τόπο) (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
2. Υπηρεσία Δόμησης Δήμου Λέρου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
3. Συντονιστή Α.Δ.Α. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
4. Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας Διεύθυνση Εφαρμογής Σχεδιασμού και Ελέγχου Δομημένου Περιβάλλοντος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
5. Συνήγορο του Πολίτη – Ανεξάρτητη Αρχή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
6. κ. Δημήτριο Μπέσσα (κάτοικος εξωτερικού) (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
7. κα Entcheva Elissaveta (Πλάτανος, Τ.Κ. 85400 Λέρος), μέσω ταχυδρομείου
8. κα Ελένη Σακκά (Πλάτανος, Τ.Κ. 85400 Λέρος), μέσω ταχυδρομείου