ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

στις 25 Ιανουαρίου 2023

Ενημερώνουμε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας ότι:

Α/  Όσοι επιθυμούν την ενοικίαση κοινόχρηστου χώρου (Πεζοδρόμιο -   Πλατεία) για το έτος 2023  και δεν είχαν ενοικιάσει χώρο για το 2022, μπορούν να προσέλθουν στο γραφείο Εσόδων του Δήμου και να καταθέσουν φάκελο έως την 31/03/2023 με τα εξής δικαιολογητικά:

1/ Αίτηση

2/ Υπεύθυνη Δήλωση

3/ φωτοαντίγραφο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος σε ισχύ ή αντίστοιχη εκτύπωση των απαιτούμενων γνωστοποιήσεων της ψηφιακής πλατφόρμας.

4/ Δημοτική Ενημερότητα.

5/ Μία πρόσφατη Απόδειξη Ταμειακής μηχανής.

6/ Σχεδιάγραμμα μηχανικού, με συντεταγμένες κορυφών και υπολογισμό επιφανείας,σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή (αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), εφόσον έχει θεωρηθεί από τον κ. Φιλιππίδη Γεώργιο (Πολεοδομία Λέρου).

 

Β/ Όσοι είχαν ενοικιάσει χώρο για το έτος 2022  και επιθυμούν τον ίδιο χώρο για το 2023, να προσέλθουν στο Γραφείο Εσόδων του Δήμου να υποβάλλουν την αίτησή τους (χωρίς κανένα άλλο δικαιολογητικό) και να πληρώσουν το Τέλος Κοινοχρήστων χώρων του τρέχοντος έτους, έως την 31/03/2023.

Μετά από αυτήν την ημερομηνία όσοι υποβάλλουν αίτηση θα πληρώσουν 50% επιβάρυνση στο Τέλος εκτός εάν είναι νέα επιχείρηση.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ.pdf

Α Ι Τ Η Σ Η ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.doc