Πρόσκληση σε τακτική μεικτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέρου

στις 05 Ιουλίου 2024

Λέρος 5-7-2024
Αρ. πρωτ.: 4816

ΠΡΟΣ:
1. Δήμαρχο κ. Τιμόθεο ΚΩΤΤΑΚΗ.
2. Μέλη δημοτικού συμβουλίου

Θ Ε Μ Α : «Πρόσκληση σε τακτική μεικτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέρου».


Σας καλούμε στις 11 Ιουλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:00 μ.μ., σε τακτική μεικτή συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο δημοτικό κινηματοθέατρο Λακκίου και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ, χρησιμοποιώντας σύνδεσμο και κωδικούς που θα σας γνωστοποιηθούν.

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν στο προεδρείο με κάθε πρόσφορο μέσο έως τις 10 Ιουλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ., για τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση, δηλαδή με φυσική παρουσία ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Εισήγηση-απόφαση με αριθ. 84/2024 (Α.Δ.Α.: ΨΗ2ΛΩΛΓ-7ΤΙ) της δημοτικής μας επιτροπής με θέμα, «Εισήγηση για υποχρεωτική αναμόρφωση των πινάκων στοχοθεσίας – ΟΠΔ του Δήμου Λέρου καθώς και του Νομικού προσώπου ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Λ., οικονομικού έτους 2024».

2. Παραπομπή θέματος από τη δημοτική μας επιτροπή (σχετ. η με αριθ. 79/2024 Α.Δ.Α.: ΨΚ4ΒΩΛΓ-ΑΥΥ απόφασή της) αναφορικά με τη λήψη απόφασης, για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή Αναβάθμιση-Αυτοματοποίηση συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων-εφαρμογές <smart cities>, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Λέρου) με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία <ΑΚ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΕ >».

3. Παραπομπή θέματος από τη δημοτική μας επιτροπή (σχετ. η με αριθ. 76/2024 Α.Δ.Α.: 68ΩΗΩΛΓ-ΕΔΞ απόφασή της) αναφορικά με τη λήψη απόφασης, για τις επεκτάσεις του φωτισμού που έγιναν από το δήμο Λέρου στις περιοχές Παρθενίου (φράγμα) και στο δρόμο Ράχης.

4. Παραπομπή θέματος από τη δημοτική μας επιτροπή (σχετ. η με αριθ. 77/2024 Α.Δ.Α.: Ψ3Α5ΩΛΓ-Γ46 απόφασή της) αναφορικά με τη λήψη απόφασης, για τον τρόπο εκποίηση κολώνων οδικού δημοτικού φωτισμού.

5. Παραπομπή θέματος από τη δημοτική μας επιτροπή (σχετ. η με αριθ. 78/2024 Α.Δ.Α.: 6ΚΡΧΩΛΓ-Γ5Β απόφασή της) αναφορικά με τη λήψη απόφασης, για τη διαγραφή του e mail του δήμου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από 29 Δεκεμβρίου έτους 2023.

6. Τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας δημοτικού συμβουλίου δήμου Λέρου, που αφορά την κατάργηση της παρ. 11 του άρθρου 11 «Σύσταση Επιτροπών Δημοτικού Συμβουλίου», αναφορικά με τον ορισμό μελών και τη συγκρότηση επιτροπής «Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης» (σχετ. οι αποφάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου με αριθ. 227/2011 Α.Δ.Α.: ΒΟΝ8ΩΛΓ-Γ4Ε που τροποποιήθηκε με την αριθ. 64/2015 Α.Δ.Α.: Ω5ΜΠΩΛΓ-6ΑΥ).

7. Σύσταση επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Λέρου.

8. Σύσταση επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Λέρου.

9. Μεταβίβαση μισθωτικής σχέσης μεταξύ του δήμου Λέρου και της εταιρείας «BITROS N.G.P. Ο.Ε.», προς την εταιρεία «GENTIL CASTELLO Ο.Ε.», που αφορά δημοτικό κατάστημα στο Παντέλι Λέρου.

10. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων – γηπέδων σε αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας, κατόπιν αιτημάτων τους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ