ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΝΟΛΗ ΑΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΑΧΑΙΡΑ

στις 05 Ιουλίου 2018

Φέτος, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθούμε την εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη πορεία πολλών νέων αθλητών του νησιού μας.

1) Την 1η Ιουλίου 2018, ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου Εμμανουήλ Άγουρος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων Α΄ - Παγκορασίδων Α΄ (Κ16) Νοτίου Ομίλου, όπου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν με άλμα στα 12.41μ.

2) Επίσης ο 18χρονος Λεριός ποδοσφαιριστής Θεοδόσης Μαχαίρας, που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη Λέρο, και ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Πανιωνίου, στελεχώνει πλέον την Εθνική ομάδα Νέων η οποία αυτή τη στιγμή συμμετέχει στους μεσογειακούς αγώνες στην Ταραγόνα της Ισπανίας!

Οι άριστες επιδόσεις των συγκεκριμένων αθλητών μας, τιμούν τη Λέρο και όλους τους κατοίκους της, και ως Δήμαρχος είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τα υψηλά αθλητικά προσόντα των νέων μας.

Με την παρούσα επιστολή, εκφράζω λοιπόν την ευγνωμοσύνη μου, μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια, τόσο στους δύο αθλητές μας, όσο και στους γονείς τους καθώς και στους προπονητές σας, για τις επιδόσεις σας, ευχόμενος καλή επιτυχία την οποία άλλωστε θεωρώ δεδομένη.

Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχάλης