ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΕΝΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

στις 04 Ιουλίου 2018

Με την παρούσα επιστολή ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παρακάτω μαθητές του Μπελλένειου Γυμνασίου Λέρου:

Κονδυλάκη Μαριάτζελα, Σταματίου Ελένη, Χατζημιχάλη Θεολόγο, καθώς και στον υπεύθυνο καθηγητή κ. Καράβατο Φίλλιπο, για την υλοποίηση της πολλά υποσχόμενης ιδέας του «έξυπνου σηματοδότη».

Οι συγκεκριμένοι μαθητές, ορμώμενοι από το κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει σε διάφορες περιοχές της Λέρου, λόγω στενότητας των δρόμων, ανέπτυξαν ειδικό λογισμικό ενσωματώνοντάς το σε ιδιαίτερη κατασκευή, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν ένα πολύ ελπιδοφόρο project, του οποίου η ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο νησί μας, όσο και σε άλλα μέρη.

Είμαι βέβαιος ότι τα νέα παιδιά της Λέρου, παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της παιδείας, θα διαπρέψουν στην επιστήμη που θα επιλέξουν και για τον λόγο αυτό είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά παράλληλα γοητευμένος από τη θέληση για μάθηση και το μορφωτικό τους επίπεδο.

Ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και πέρα απ' αυτό!

Η παρουσίαση της ιδέας στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.youtube.com/watch?v=gFjhnkBZqWI

https://www.youtube.com/watch?v=MljVv8QVlHIE