ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΟΠΑΙΣΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ

στις 24 Αυγούστου 2021

Από τον Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π Δήμου Λέρου – Τμήμα Παιδικών Σταθμών, ανακοινώνεται προς τους ενδιαφερόμενους γονείς και κηδεμόνες ότι όσοι εξ αυτών είναι ωφελούμενοι-κάτοχοι voucher του προγράμματος που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), μπορούν να ενημερωθούν για τα οριστικά αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), όπου υπάρχει και ενδεικτικός κατάλογος φορέων και δομών, που εκδήλωσαν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν προβεί στην διαδικασία εγγραφής των παιδιών και έχουν στην κατοχή τους το voucher παρακαλούμε να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου (www.Leros.gr) και να ενημερωθούν για τα απαραίτητα έντυπα, στην ενότητα ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ → ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ → και στην επιλογή → Αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς – Δικαιολογητικά.

Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου COVID-19, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προβούν στην ηλεκτρονική αίτηση που ήδη υπάρχει (https://www.leros.gr/paidikoi-stathmoi-lerou.php) ή εναλλακτικά να αποστείλουν τα δικαιολογητικά μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αφού προηγουμένως προβούν στη λήψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών τα οποία διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου (https://www.leros.gr/tours/paidikoi-stathmoi.html).

Παρακαλούμε θερμά, σε περίπτωση που αποστείλετε την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω email, να αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου οι υπηρεσίες του ΔΟΠΑΙΣΑΠ να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν μαζί σας, για την πορεία της αίτησης σας.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΚΚΙΟΥ:

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
—————————

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ:

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΑΥΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Οι εγγραφές ξεκινούν από σήμερα 24η Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου 2021.