ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ

στις 13 Απριλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ενημερώνουμε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας ότι:

Όσοι επιθυμούν την ενοικίαση κοινόχρηστου χώρου (Πεζοδρόμιο -   Πλατεία)  για το έτος 2021, μπορούν να προσέλθουν στο γραφείο Εσόδων του Δήμου και να καταθέσουν φάκελο με τα εξής δικαιολογητικά:

1/ Αίτηση

2/ Υπεύθυνη Δήλωση

3/ φωτοαντίγραφο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος σε ισχύ ή αντίστοιχη εκτύπωση των απαιτούμενων γνωστοποιήσεων της ψηφιακής πλατφόρμας.

4/ Δημοτική Ενημερότητα.

5/ Μία πρόσφατη Απόδειξη Ταμειακής μηχανής.

6/ Σχεδιάγραμμα μηχανικού,  με συντεταγμένες κορυφών και υπολογισμό επιφανείας, σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή (αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Όσοι επιθυμούν ενοικίαση κοινόχρηστου χώρου Αιγιαλού και Παραλίας για το έτος 2021, να καταθέσουν σε φάκελο, με όλα τα πιο πάνω δικαιολογητικά (εκτός από το δικαιολογητικό Νο 6) και επιπροσθέτως τα εξής:

/ Έναρξη εργασιών

/ Φορολογική Ενημερότητα

/  Απόσπασμα ορθοφωτοχάρτη – τοπογραφικό διάγραμμα με συντεταγμένες κορυφών και υπολογισμό επιφανείας από μηχανικό, σε έντυπη (4 αντίγραφα) και ηλεκτρονική μορφή (αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), εφόσον έχουν θεωρηθεί από τον υπεύθυνο μηχανικό του Δήμου (κ. Έλληνα Χ.)